Miss Applepie

Dé lekkerste appeltaart eet je wanneer deze net vers gebakken is. Deze overtuiging is de drijfveer achter Miss Applepie.

Vers afgebakken taart is het allerlekkerste!

Vers gebakken appeltaart is het allerlekkerste!

Miss Applepie bereidt dé lekkerste appeltaart ambachtelijk en met de beste ingrediënten. Om de taart kraakvers aan te leveren bij consumenten en horecaondernemingen wordt dé lekkerste appeltaart direct na bereiding diep ingevroren. Nadat het meest arbeidsintensieve werk verricht is door Miss Applepie, kan de taart, na ontdooien, zelf thuis of in de horecakeuken worden afgebakken. Zo hoef je de geur van vers gebakken appeltaart niet te missen en eet je dé lekkerste appeltaart altijd vers gebakken uit de oven met een lekkere knapperige korst, overheerlijk!

Dé lekkerste appeltaart van Miss Applepie bevat geen zout waardoor deze geschikt is voor een natriumvrij dieet. Ook voegt Miss Applepie geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe.

Om dé lekkerste appeltaart zo goed mogelijk af te bakken en te serveren levert Miss Applepie bij elke taart de volgende afbak- en serveertips:

Bakadvies: Laat de taart voor het mooiste resultaat gedurende 1 dag ontdooien in de koelkast. Bak de taart in de taartvorm in een voorverwarmde oven af op 175 graden. Zowel de 8-persoons horeca taart als de 6 persoons- gedurende 75 minuten, de 4-persoons taart gedurende 65 minuten, de 2-persoons taart gedurende 45 minuten en het 1 persoons taartje gedurende 30 á 35 minuten.

Aansnijden: Laat de taart afkoelen totdat de korst stevig aanvoelt. Verwijder de bakvorm zodat u de taart gemakkelijk kunt aansnijden.

Serveertip: Voor een optimale smaakbeleving warmt u eerder afgebakken taart voor gebruik op in de oven. Snij daarvoor eerst de punten en plaats deze dan op een met vetvrij papier beklede bakplaat gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden.

 

| Terug naar home |